Dita Grauda ir viena no Latvijā vispieprasītākajām grima māksliniecēm. Meitiņa Anna viņas dzīvē pavērusi jaunus apvāršņus, piešķīrusi mammām vien zināmu enerģiju un iedvesmu radīt. Dita izveidojusi zīmolu “Be a woman, wear a dress”, kurā top skaistas kleitas no dabīgiem audumiem un nākotnē viņa vēlas izlaist savu kosmētikas līniju.

Ar lielu mīlestību viņa runā par saviem vistuvākajiem cilvēkiem. Dita ir ļoti sievišķīga, īsta, dabiska un patiesa.

Klik: Jūs esat viena no vadošajām grima māksliniecēm Latvijā, no kuras iedvesmu rod daudzas sievietes. Vai varat atklāt, kādi make-up trendi šajā vasarā ir aktuāli un ko noteikti nevajadzētu lietot?

Dita Grauda: Vispirms mīļš paldies par labiem vārdiem. Es ļoti priecājos, ka mani tā skaļi nosauc par vienu no vadošajām grima māksliniecēm Latvijā. Jā, Latvija mums ir diezgan maza un līdz ar to nav tik daudz make-up mākslinieku. Vienmēr esmu centusies savu darbu darīt vislabāk un ar lielu mīlestību, un pieļauju, ka tas arī ir iemesls, kāpēc mani bieži vien izvēlās dažādos projektos par grima mākslinieci. Man ir dota šī brīnišķīgā iespēja tikties ar tik daudzām skaistām, jaukām un foršām Latvijas sievietēm.

Bet runājot par make-up trendiem, jāteic, ka daudz par to domāju. Trendi mainās katru gadu. Ja pirms vairākiem gadu desmitiem bija aktuāls viens trends, tad tagad tie mainās ik sezonu un vēl jau arī ir starpsezonas. Domāju, ka vienmēr ir modē izcelt sevī skaisto, vai kā ir teikusi iedvesmojoša sieviete...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp