Latvijas futbola izlasei un "Valmiera FC" klubam ir kas kopīgs - pēdējā laikā izdevies izcīnīt vairākas uzvaras pēc kārtas, aizvadīt nezaudētu spēļu sērijas. TVNET uz sarunu aicināja "Optibet" virslīgas sezonas līdervienības galveno treneri Jurģi Kalnu, kurš veltīja atzinīgus vārdus Latvijas izlasei, taču nevairījās iesviest akmeni valstsvienības treneru dārziņā, kā arī skaidroja Vidzemes komandas pārliecinošo sniegumu vietējā čempionātā.

Latvijas izlase teicami sākusi UEFA Nāciju līgas D līgas ciklu, izcīnot četras uzvaras četrās spēlēs. Pirmo reizi valstsvienības vēsturē izdevies izcīnīt piecas uzvaras pēc kārtas, kā arī ir atkārtots 1938. gada panākums - astoņu nezaudētu maču sērija.

UEFA Nāciju līgā četrās spēlēs Latvijas izlase guvusi 10 vārtus - četrreiz izcēlies Vladislavs Gutkovskis, trīs trāpījumi Jāņa Ikaunieka kontā, divreiz precīzs bijis Roberts Uldriķis, viens vārtu guvums arī Artūra Zjuzina rēķinā.

12 dienu laikā Latvijas valstsvienība aizvadīja četras spēles. Galvenais treneris Dainis Kazakevičs rotācijā izmantoja tikai 17 spēlētājus. Tikmēr vairāki gados jaunie spēlētāji palika ar nulli minūšu.

Trijās no četrām spēlēm bija identisks starta sastāvs. Jurģis Kalns sarunā ar TVNET pauda uzslavas Latvijas izlases treneru štābam par sasniegto rezultātu, taču neslēpa bažas, ka

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp