Virsrakstā izlasāmie patosa pilnie vārdi rotā kārtējo “cilvēka boikota” un “tautas vāroņa” Valentīna Jeremejeva mājaslapu, kurā viņš cenšas kaut ko panākt. Nevienam nav īsti skaidrs, ko tieši, bet lapas saturs bija pietiekami jautrs, lai veltītu tam laiku, gluži kā kāda pastulba komēdijseriāla skatīšanai, kad negribas domāt.

Principā man šķiet, ka vienkārši ir atradies bariņu kaislīgu grūtgalvju, kas gatavi sekot jebkurām sava līdera idejām, tāpēc visu laiku jāizdomā kaut kādi jauni prikoli. Gluži kā bērnībā ar pagalma čaļiem, kad bija vai nu kaut kur jānosper ābolus, vai ar vecām olām jāapmētā kādu māju, vai arī vienkārši jāuzceļ mežā štābiņu.

To štābiņu gan šie censoņi paņēma baigi tieši, jo vēl pagājušajā ziemā uz maiņām dzīvoja pie prezidenta pils uzceltajā sniega cietoksnītī un braši “turēja fortu”.

Tad nu, lūk – Valentīns ar domubiedriem kārtējo reizi izdomājuši veidu, kā izvest Latviju no viņu pašu izdomātajām problēmām. Šoreiz tā ir “Tautas sapulce”, kas esot Tautas varas mehanisms, kuru veido visu vēsturisko novadu delegāti (109 novadi un 10 lielpilsētas). Delegāti ir ievēlētie atklātā balsošānā. Mērķis – atgriezt DE FACTO varu Tautai. Būtībā izklausās pēc valsts apvērsuma, bet nu labi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X