Nevarētu teikt, ka esmu dzīvojis šaušalīgi ilgi, bet vairs neesmu arī nekāds jaunulis un sava mūža laikā esmu redzējis diezgan daudz. Tā kā daudzi gadi aizvadīti reklāmas nozarē, tad vienmēr ar lielu kaislību esmu sekojis līdzi partiju aktivitātēm priekšvēlēšanu laikā. Bija sajūta, ka nu jau tiešām esmu redzējis visu, bet tad kārtējo reizi ieradās Šlesera kārtējā partija un teica: “Paturi manu aliņu”.

Iepriekš rakstīju recenziju partijas sešpadsmit lappušu avīzei, tāpēc skanēs nedaudz muļķīgi, bet šoreiz vēlos runāt par kādu divas minūtes garu video. Lai arī apjoma ziņā šķietami necils, tomēr atļaušos apgalvot, ka šis video ir absolūts reklāmas, mārketinga, komunikācijas un dramaturģijas šedevrs. Varētu pat teikt – nākamās “Spēlmaņu nakts” uzvarētājs ir noskaidrots, bet Monty Python labākie skeči stūrī satraukti pīpē.

Šo meistardarbu savā youtube kanālā publicējis Evaņģēlisko Kristiešu Draudzes “Kristus Pasaulei” vecākais mācītājs Mārcis Jencītis. Viņš, protams, arī kaislīgs partijas “Latvija pirmajā vietā” (LPV) biedrs. Mārča mājaslapā par viņu pašu teikts šādi: “Pēc neveiksmīga mēģinājuma dzīvot bez Dieva 2000. gada 17. martā piedzīvo brīnumainu sastapšanos ar Dievu.” Sanāk, ka viņš reāli tieši šajā vienā dienā mēģināja dzīvot bez dieva, bet tā pati bija neveiksmīga izgāšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X