Lai arī sākotnēji man šķita, ka pašmāju sportisti, kas izvēlējušies nākamsezon piepildīt kabatas ar ukraiņu asins naudu, ir jau pietiekami plaši iztirzāta tēma, kāds Latvijas izlases vārtsarga Jāņa Kalniņa komentārs man lika pārdomāt. Nolēmu, ka Latvijas kangari tomēr pelnījuši vēl vienu pērienu. Šoreiz tādu brangāku un bez iejūtības bremzēm.

Komentāru, kurš lika man pārdomāt, latviešu vārtuvīrs bija ierakstījis pie kāda cita Krievijas maigās varas un ukraiņu genocīda fana – Maira Brieža ieraksta vietnē Instagram. Sportists, kurš pelna naudu, ļaujot citiem sist pa savu seju, bija sūkstījies par sliktajiem medijiem (neesmu drošs, vai Mairis šo tekstu rakstīja pats, jo iepriekš vārda “mediji” uzrakstīšana viņam sagādāja vēl lielākas problēmas nekā komati), kas nepārbauda informāciju, uz ko Kalniņš atbildēja ar šo te:

“Diemžēl, tā ir. Latvijas sporta žurnālisti šobrīd ir lielākie tautas kūdītāji. Speciāli tiek veidoti raksti, lai kurinātu tautu pret kādu personu. Runā par to, ka citās valstīs augsts propagandas līmenis, lai gan tepat Latvijā publicē nepārbaudītu un maldinošu informāciju.”

Šķiet, brīdi vēlāk autors tomēr nokaunējās par savu stulbo komentāru, un pazuda ne tikai tas, bet arī paša vārtsarga Instagram profilā sāka gozēties uzraksts “This account is private”. Droši vien atkal uzbruka ļaunie sporta žurnālisti.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X