Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2022. gada jauno spēlētāju draftā ar otro numuru Oklahomasitijas "Thunder" komanda izvēlējās Četu Holmgrenu, saistot lielas cerības ar perspektīvo ASV basketbolistu. Kalsnais puisis, kuru daži salīdzina ar Kristapu Porziņģi, ir apņēmības pilns ar sniegumu laukumā apklusināt kritiķus.

20 gadus vecais Holmgrens ir aptuveni 2,13 metrus garš (citos avotos 2,15), taču viņa svars attiecībā pret slaidā auguma centimetriem ir salīdzinoši mazs - apmēram 86-88 kilogrami. Toties puisim ir iespaidīgs roku izvērsums - 2,29 metri. Garās rokas viņš lieliski liek lietā, lai bloķētu pretinieku metienus. Tomēr ir atklāts jautājums, vai muskuļu masas trūkumus ļaus viņam stāties pretī NBA atlētiskajiem un spēcīgajiem spēlētājiem groza tuvumā?

Holmgrens ir tehniski labi sagatavots spēlētājs. Līdzīgi kā Porziņģim, viņam ir labs metiens un laba koordinācija - nav tizls un lempīgs, bet kustīgs ar prasmēm spēlēt ar seju pret grozu gan tā tuvumā, gan no distances. Tomēr interneta troļļi jau pacentušies pievērst lielu uzmanību Holmgrena tievajam ķermenim, izveidojot dažādas aizvainojošas tā saucamās memes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp