Festivālu sezona ir oficiāli sākusies, un arī Latvija var lepoties ar ilggadējām festivālu tradīcijām. Taču arī liela mēroga pasākumi, kuros iesaistīti desmitiem cilvēku, var piedzīvot dažādas neveiklas situācijas. Mazliet nenopietni piedāvājam atskatīties uz reizēm, kad festivāli Latvijā nenotika gluži tā, kā iecerēts. 

Atvadas ar vērienu

2010. gadā Liepājā izskanēja pēdējais "Baltic Beach Party" festivāls, un tas no saviem klausītājiem atvadījās ar vērienu.

Festivāls norisinājās trīs dienu garumā, un tajā uzstājās mūziķi no dažādām valstīm, piemēram, somu "The Rasmus", "Madcon" no Norvēģijas, "ATB" no Francijas, kā arī "Reigani", kas pieteica sevi kā Igaunijas kantripanka grupu, un daudzi citi.  

Festivāls, kas aizsākās 2001. gadā, 2010. gadā piedzīvoja savu pēdējo iznācienu. Toreiz organizatori kā iemeslu minēja to, ka vietējā pašvaldība tā organizēšanā neizrāda pietiekamu pretimnākšanu. Taču šis fakts palika otrajā plānā, jo festivāls no saviem skatītājiem, kuri pēdējos gados sasniedza 50 000, atvadījās ar...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp