Tā kā festivālu vasara rit pilnā sparā, nolēmām pieminēt kāda īpaši spilgta pāra attiecības, kurās kaisle ik dienu mijās ar vājprātu, līdz tā noveda vienu no partneriem līdz nāvei, par kuru aizvien ir desmitiem sazvērestības teoriju... Abi kā ugunsputni citu apbrīnā strauji uzlidoja debesīs un kopā dienu no dienas dega. No kāda palika pāri vairs tikai pelni, bet kāds centās atdzimt kā fēnikss... Jūsu uzmanībai Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas stāsts...

Ikviens 90. gadu tīnis zinās, ka toreiz Kurts Kobeins un Kortnija Lova bija alternatīvā roka pasaules karalis un karaliene. Džona Lenona un Joko Ono grunge versija.

"Ei, tu izskaties pēc Deiva Pirnera!" viņa skaļi uzsauca Kurtam. Viņš pagriezās balss virzienā. Jāsaka, noturēšana par amerikāņu alternatīvā roka grupas "Soul Asylum" solistu nebija īsti kompliments, jo viņa mati vienmēr bija sapinkojušies un šķita, ka tie tika reti mazgāti.

Kortnija turpināja nogaidoši skatīties uz Kurtu ar augstprātīgu un vienlaicīgi rotaļīgu skatienu, kurā bija lasāmas nekaunīga flirta notis. It kā viņa izaicinātu: "Nu, ko tu uz to atbildēsi?" Kortnija aizpīpēja cigareti. Kurts noskatījās, kā viņa ievelk dūmu un, augstu pacēlusi zodu, izpūš to griestos. Kurts vēlāk atcerējās, ka Kortnija bija ģērbusies sarkanā punktotā kleitā.

Kurtu uzkurināja šis flirts, un viņš rīkojās - zibenīgi satvēra nekaunīgo blondīni aiz vidukļa un strauji nogrūda uz grīdas. Kortnija sāka viņam sist, cenšoties atbrīvoties no Kurta skavām. Viņš turpināja viņu turēt un skatījās viņai acīs. Kortnijas dūru sitieni kļuva maigāki un retāki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X