"Viņi piesaista īpašu uzmanību. Ne tikai tāpēc, ka dvīņi un ģērbti ādas jaciņās, bet skats, kā, saliekuši savus mazos pirkstiņus "kazā", metālmūzikas ritmā krata galvas. No šāda skata nevari palikt vienaldzīgs," saka dvīņu vecāki -  Marina (35) un Sergejs Lisenko (40).  Jau daudzus gadus viņi uz metālmūzikas festivālu "Zobens un Lemess" ierodas kopā ar saviem abiem bērniem - Denisu un Diānu. Daudzi smagās mūzikas koncertu apmeklētāji šo ģimenīti jau noteikti pazīst!

Marina un Sergejs Lisenko ir īsti metālisti. Viņi regulāri piedalās smagās mūzikas festivālos un koncertos. Protams, viņi šīs subkultūras ietvaros audzina arī savus bērnus. Apsteidzot dažu skeptisko lasītāju jautājumus - viņu ģimene ir pārtikusi un finansiāli nodrošināta!

Intervijā Klik Sergejs un Marina stāstīja, kāpēc viņi metāla festivālus uzskata par īsto vietu, kur pavadīt laiku kopā ar bērniem. Kas jāņem vērā, ceļojot ar bērnu vairākas dienas un nakšņojot teltī, kādi ir festivālu plusi/mīnusi, kā bērni jūtas brīvā dabā un kā pret viņiem izturas citi apmeklētāji. Protams, nevarējām nepārrunāt izplatītākos stereotipus par metālistiem: brutālu izskatu, agresiju, troksnim līdzīgu mūziku, alkohola lietošanu un tā tālāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X