15. un 16. jūlijā Lucavsala kļuva par šā brīža aktuālākās mūzikas epicentru, festivālā “Positivus” pulcējot pasaules līmeņa hiphopa zvaigznes. Megan Thee Stallion, kā arī Hārlemas reperis A$AP Rocky bija lielākās slavenības, kurus varējām redzēt vaigā. Bet mani šo mākslinieku uzstāšanās laikā nepameta sajūta, ka daudzi ir ieradušies “Tik Tok” ietekmē vai tāpēc, lai pievērstu uzmanību Rianas (Rihanna) baby daddy.

Gatavojoties festivālam “Positivus”, nospriedu, ka tas pavisam noteikti atšķirsies no iepriekšējiem gadiem. Ne tikai lokācijas ziņā (iepriekš “Positivus” risinājās blakus jūrai, priežu ieskautajā Salacgrīvā), bet arī tajā, ka tas vairs nav festivāls, kurā ieraudzīt izpildītājus, kuri vēl tikai top par Māksliniekiem ar lielo burtu. Šobrīd jaunā popmūzika ir hiphops, un arī šā gada festivāla line-up pārsvarā bija šī žanra pārstāvji.

Taču es nebiju gaidījusi, ka savos 27 gados būšu viena no vecākajām festivāla apmeklētājām.

Visu cieņu jaunajai paaudzei, ka uztur festivāla garu dzīvu, un apsveicu visus Z paaudzes jeb "Gen Z" pārstāvjus, kuriem šis bija pirmais festivāls mūžā, taču gribētu padalīties ar dažiem tips and tricks, lai padarītu festivālu neaizmirstamu pozitīvā ziņā gan sev, gan pārējiem apmeklētājiem.

Ja man būtu šis festivāls jāraksturo divos vārdos, kurus, domāju, atcerēsies arī iepriekšminētās zvaigznes, tie ir...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp