Digitālā satura veidotāja, jūtūbere, ceļotāja un vegāne Alise Wild intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" tik ēteriski un viegli paver savas ikdienas priekškaru, kas ir piesātināts ar jaunām sajūtām, emocijām un notikumiem.

Viņa atklāj, kā sadzīvo ar nupat piedzīvoto šķiršanos no mīļotā cilvēka Mārtiņa Mičuļa un ir pateicīga, ka šajās attiecībās pievērsās zaļākam un videi draudzīgam dzīvesveidam. Viņa nevairās runāt par dabas augu - zālīti, ko iemācījusies izmantot savā labā. Tāpat arī pievilcīgā Alise sastopama platformā “OnlyFans”, kur dalās gan ar ikdienišķām kailbildēm, gan pikantākiem ierakstiem. Taču dziļi sirdī viņa lolo sapni, ka reiz Spānijā izdosies izveidot viesu namu pie dabas, kur cilvēki varēs baudīt dzīvi.

Klik: Kā tu ar sevi iepazīstini plašāku publiku?

Alise Wild: Tas ir izaicinoši. Man ne pārāk patīk attiecībā pret sevi karināt birkas, ka esmu tāda vai šāda. Es nemitīgi mainos. Ziniet, esmu pārliecināta, ka pastāvēs, kas mainīsies. Tāpēc es sevi pieteikšu kā cilvēku - dzīves baudītāju.

Mārtiņš un Alise Mičuļi bija populārākie vegāni un brīvdomātāji Rīgā, kā šķiroties savu kopā veidoto ideju – brendu sadalījāt?

Personīgi neredzēju iemeslu kaut ko dalīt. Mēs turpinām popularizēt savu brendu, bet šoreiz...

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp