Lūkass Vapne ir viens no jaunās paaudzes tehniskākajiem, labākajiem un laukumā radošākajiem latviešu futbolistiem. Nesen viņš no FK "Metta" pārcēlās uz "Optibet" Latvijas virslīgas līdervienību "Valmiera FC", kuras sastāvā cer atsperties tālākai izaugsmei.

Salīdzinot ar "Mettu", Vapnem "Valmieras" rindās ir krietni lielāka konkurence par minūtēm laukumā. Jākonkurē ne tikai ar pieredzējušākiem vietējiem spēlētājiem, bet arī ar sevi apliecinājušiem viesspēlētājiem.

"Treneris mani laukumā redz divās vietās, kas manā gadījumā ir pluss, jo varu spēlēt gan tur, gan tur. Spēlēju gan kā malējais, gan kā centra pussargs. Konkrētajā spēlē [pret "Mettu"] es vairāk spēlēju pa vidu. Ja ir konkurence, tas nozīmē iespēju augt un pašam kļūt labākam spēlētājam," sarunā ar TVNET sacīja Vapne. "Valmiera daudz vairāk spēlē uzbrukumā un blakus man ir meistari, kas manu spēli padara vieglāku. Pielāgosimies, un var sanākt laba saikne."

Ielēkt braucošā vilcienā nav vienkāršs uzdevums. Vapne to ir izpildījis teicami, turklāt viņš iekļāvās līderes sastāvā no turnīra tabulas lejasgala komandas...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp