Interviju ar Garīgās Šķīstības influenceri, Spirituālo Kvīnu, virsdziednieci un Astrālās attīstības transcendentālās akadēmijas lektori Šmaragdu Magdu vajadzēja sarunāt laikus. Nupat atgriezusies no darba tālajos Astrāļos, viņa atrada laiku, lai pagodinātu TVNET GRUPAS biroja telpas ar savu klātbūtni. "Šmaragdu Magda ir patiesības rupors," sarunā saka Spirituālā Kvīna. Par sievišķības noslēpumiem, dāmām dzīves lapkritī pēc 30 un seleriju diētām.

Par Šmaragdu Magdu, visticamāk, būs dzirdējuši tie, kuri aktīvi lieto "Instagram" un "Twitter", kur viņa dalās ar dažādiem padomiem, piemēram, kā uztrenēt trešo aci, kādās jaunās ēdienu receptēs izmantot selerijkātus un kā izārstēties no dažādām slimībām, nelietojot ārstu izrakstītās zāles. Tas, vai šos padomus interneta dziednieku, brīnumtablešu un atmiņūdeņu laikmetā ņemt vērā vai uzskatīt par ironisku joku, ir katra paša ziņā.

Atbildot uz jautājumu, vai cilvēki saprot viņas jokus, dziedniece saka: "Es domāju, ka te kaut kas ir pārprasts. Es nekad nejokoju." Nākas vien piekrist - to saprotu pēc tam, kad viņa norāda uz savām rokām, kurās sagatavojusi astrālos parazītus, kurus liks lietā, ja no manis jutīs ļaunus nodomus.

Kā tev ir sācies šis rīts?

Nu, protams, es ceļos ļoti agri, kad saule lec – ap pulksten 11 no rīta. Es vienmēr esmu ļoti labi izgulējusies, jo sievietei miegs ir numur viens, vissvarīgākais viņas iekšējam skaistumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp