Aizvadītajā nedēļas nogalē punktu reālai cīņai par pilotu čempiona titulu (ne bez "Ferrari" palīdzības), visticamāk, pielika "Red Bull" pilots Makss Verstapens.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Lielisku sniegumu šajās sacīkstēs demonstrēja Makss Verstapens, kurš Ungārijas "Grand Prix" sāka vien no 10. pozīcijas. Nīderlandietis pat pamanījās apgriezt savu spēkratu par 360 grādiem, bet tik un tā bez problēmām izcīnīja uzvaru. Šeit gan jāteic, ka palīdzīgu roku ar kārtējo stratēģijas fiasko sniedza arī "Ferrari".

Jau otro nedēļu pēc kārtas goda pjedestāla otro un trešo pakāpienu aizņēma "Mercedes" piloti. Šobrīd Toto Vulfa vadītajai komandai, kura sezonas sākumā knapi cīnījās par vietu labāko pieciniekā, uzvara kādā "Grand Prix" šķiet neizbēgama.

Šajās sacīkstēs kārtējo reizi pierādījās, ka "Aston Martin" sacīkšu dienā ir visnotaļ cienījams ātrums, ko nevar teikt par sestdienu, kad viens vai pat abi šīs komandas piloti palika pirmajā kvalifikācijas sesijā.

Visbeidzot, atliek tikai brīnīties par "Alpine" kārtējo neveiksmi stratēģijas izvēlē. Šoreiz gan arī paši piloti vairākkārt nevarēja sadalīt trasi. Ņemot vērā, ka "Alpine" (bijušais "Renault") leģenda Fernando Alonso ir izvēlējies nākamsezon pārstāvēt ievērojami lēnāko "Aston Martin", jāuzdod jautājums par "ķīmiju" komandas iekšienē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp