Visas viņas bija īstas sava laika skaistules, kuras ik dienu peldējās greznumā, dārgakmeņos un naudā. Viņām bija neticama vara pakļaut un likt apbrīnā savā priekšā nokrist ceļos visiem sastaptajiem vīriešiem. Jā, tas ātri izlutina, un alkas pēc tā visa kļuva neremdināmas, kas nereti skaistules iedzina postā. Uzzini par četrām augstdzimušām dāmām, kuras savulaik bija ļoti, ļoti "sliktas meitenes"!

Mesalīna bija ļoti skaista un neatvairāma lielākajai daļai romiešu vīriešu, kas, protams, skaistulei bija izdevīgi, jo Romas imperatora Klaudija sievai bija neremdināma vēlme pēc kaisles. Seksuāli izlaidīgajai imperatorei bija virkne mīļāko. Visi romiešu rakstnieki, kas rakstījuši par Mesalīnu, viņu raksturoja tieši - nimfomāne.

Tenkas stāstīja, ka Mesalīnai bijis vairāk nekā 150 mīļāko. Pa nakti viņai patika izlavīties no imperatora pils, kamēr vīrs Klaudijs gulēja. Viņa devās uz bordeli, kur sava prieka pēc strādāja par prostitūtu. Pēc ilgas nakts, kas tika pavadīta ar vairākiem vīriešiem, viņa atgriezās pie sava vīra gultā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X