Iepazīšanās 20 vai 40 gados kardināli atšķiras. To ietekmē ne vien vecums un jau izveidojusies personība, bet arī pastāvīgi mainīgā un tehnoloģiju pilnā pasaule. Atklājas, ka vēl vakar cilvēki viens otram ar roku rakstīja vēstules, bet šodien, lai atrastu “mīlestību”, pietiek lietotnē “Tinder” pavilkt pa kreisi vai pa labi.

“Iepazīšanās vispār man ilgi nebija prātā. Pēc desmit kopdzīves gadiem nolēmu, ka vēlos šķirties no sava vīra, tāpēc vajadzēja laiku, lai sakārtotu domas un saprastu, ko vēlos. Pēc vienatnē pavadīta kāda gada izmantot iepazīšanās lietotni man ieteica draudzene. Viņa vienkārši paņēma manu telefonu un ierakstīja “Tinder”. Teica, ka tagad man būs, ar ko sarakstīties, es uzlabošot pašvērtējumu un komunikācija man par sliktu tiešām nenākšot. Nospriedu, ka cilvēki tiešām bez cilvēkiem nevar, tāpēc cerēju, ka tas man palīdzēs atrast interesantus paziņas un dalīties ar savām emocijām un ikdienu,” stāsta sieviete.

Vai iepazīšanās lietotnē iespējams atrast mīlestību?

Sarunas biedre saka, ka mīlestība atrodama visur, tāpēc lūdz par zemu nevērtēt ne iepazīšanās lietotnes, ne citus veidus, kā iepazīties pat tad, ja iespējamība ir ļoti maza.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X