Vai esat ievērojuši, ka apkārt ir ļoti daudz cilvēku, kuriem vienmēr viss ir slikti? Dažkārt rodas sajūta, ka visi pasaules sūdi ir nevis viendabīgi izmētāti, bet gan uzkrauti tieši uz šo konkrēto cilvēku pleciem. Kamēr pārējiem kādas likstas, raizes vai ķibeles atgadās reizi pāris mēnešos, šiem cilvēkiem viss ir slikti teju vai katru dienu.

Amizanti, ka šie problēmu magnēti parasti piesaista tikai savai darba vai aizraušanās tēmai pietuvinātas ķezas. Piemēram, ja tu esi parasts cilvēks, kurš ikdienā pārvietojies pa Rīgu ar velosipēdu, droši vien atcerēsies kādus pāris starpgadījumus vai nepatīkamas situācijas.

Savukārt, ja tu esi jauns pilsētvides entuziasts, tad tevi centīsies notriekt burtiski katra otrā automašīna. Katra trešā taurēs virsū un pavērs logu, lai uzkliegtu un pie viena pamestu ar vidējo pirkstu. Kāds gājējs tevi regulāri nostums no velosipēda, iespers un uzspļaus, kā arī nepārtraukti uzbruks tavam bērnam, kurš arī bauda velopriekus.

Un, protams, visas galvaspilsētas automašīnas, kas tizli un neatļauti noparkojušās uz veloceļiem vai ietvēm, trāpīsies tieši tavā maršrutā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X