Skarbā žūrija, traumas, negaidīta izstāšanās: ieskats šova "Dejo ar zvaigzni" vēsturē

Foto: TV3 publicitātes / TVNET kolāža
Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat kļuvis zināms, ka pēc septiņu gadu pārtraukuma pie skatītājiem atgriezīsies iemīļotais šovs "Dejo ar zvaigzni". Pirms piektās sezonas sākuma piedāvājam atskatīties uz iepriekšējo sezonu spilgtākajiem un pārsteidzošākajiem mirkļiem! 

Šova "Dejo ar zvaigzni" latviskā versija pie kanāla TV3 skatītājiem pirmo reizi nonāca 2007. gadā, taču paša šova pirmsākumi meklējami krietni senāk.

Latvija ir jau 61. valsts pasaulē, kas noslēgusi licencēšanas līgumu ar “BBC Studios”. “Kopš 2004. gada, kad Apvienotajā Karalistē tika ieviests šova formāts, ir tapušas vairāk kā 400 sezonas, vairāk kā 5000 sērijas un gandrīz 5000 pāri ir piedalījušies šovā visā pasaulē. “Dejo ar zvaigzni” ienes prieku skatītāju mājās, neatkarīgi no tā, uz kurieni tas aizceļo, kas liecina par formāta kvalitāti, kas tiek uzturēta arī jaunajos tirgos,” norāda Andrē Reno, BBC Studios globālā formāta pārdošanas viceprezidents.

““Dejo ar zvaigzni” ir leģendārs šovs, viens no skatītāju iemīļotākajiem šoviem visā pasaulē un, protams, arī Latvijā. Svētdienu vakaros tas izkustinās ikvienu gan uz deju grīdas, gan arī tos, kas būs ērti iekārtojušies mājās pie TV ekrāniem. Pozitīvas emocijas, deju apgūšana, sacensību gars, savu favorītu atbalstīšana un nākamajā rītā priekšnesumu pārrunāšana ar kolēģiem – tas ir “Dejo ar zvaigzni”. Mēs esam patiesi priecīgi, ka TV3 kanāla jubilejas priekšvakarā ilgi gaidītais un iemīļotais šovs atgriezīsies jūsu mājās!” pauž TV3 Group Latvija programmu direktore Elīna Jēkabsone.

Un patiešām šovs bijis viens no skatītākajiem. Tā, piemēram, pēc TNS Latvia datiem šova pirmās sezonas fināls pulcēja tūkstošiem dejotāju atbalstītāju - to skatījās vairāk nekā puse (50,2%) no visiem tā brīža televīzijas skatītājiem vecuma grupā 4+. 

Jaunajā sezonā trīs mēnešu laikā pāriem būs iespēja apgūt deju pamatus un sagatavot priekšnesumus, kurus ik svētdienu tiešraidēs rādīt skatītājiem un žūrijai. Dalībnieki gatavos priekšnesumu kādā no sporta deju disciplīnas “Desmit dejām”, kas ietver piecas Latīņamerikas dejas (samba, ča ča ča, rumba, pasadoble un džaivs) un piecas standartdejas (lēnais valsis, tango, Vīnes valsis, lēnais fokstrots un kviksteps). Papildus “Desmit deju” disciplīnai priekšnesumus veidos arī tādās dejās kā čarlstons, salsa, Argentīnas tango un American Smooth, kas ir Amerikā radies dejas veids, kas sevī apvieno elementus no tango, Vīnes valša, fokstrota un lēnā valša.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" jaunās sezonas dalībnieki

Šogad dalībnieku rindās būs tādi sabiedrībā zināmi ļaudis kā TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, reperis, dziesmu autors un mūzikas producents rolands če, dziedātāja un dziesmu autore Aminata, Leļļu teātra aktrise un seriāla "Nemīlētie" varone Elīna Bojarkina, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāja Agnese Ozoliņa, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, motobraucējs Matīss Karro, mākslinieks-vizionārs Kašers, psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode, kā arī M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels.

Kā veiksies jaunajiem censoņiem - laiks rādīs. Taču pirms tam piedāvājam atskatīties uz iepriekšējo gadu košākajiem notikumiem! 

Agnese, vai tu esi gatava?!

Šova "Dejo ar zvaigzni" pirmajā sezonā startēja...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu