"Ja kartupeļus, tad vakardienas!" Ārsts skaidro, kā taupīt naudu un ēst veselīgi
Foto: Phuangphet geissler/Shutterstock.com
"Ja kartupeļus, tad vakardienas!" Ārsts skaidro, kā taupīt naudu un ēst veselīgi
Facebook LinkedIn Twitter Whatsapp
Comments

Cep lasi folijā, kā piedevas izmanto kvinoju, bet salātiem izvēlies avokado! Ja gatavo smūtiju, tad obligāti ar čia sēklām, bet bezpiedevu jogurtam vēlam pievienot godži ogas...

Ko darīt, ja augstāk minētos produktus, kurus kā mantru atkārto modernie dietologi, tu vienkārši nevari ikdienā atļauties? Cenas veikalos, šķiet, aug ik minūti: laša cenas vien ir augušas aptuveni pusotru reizi, un prognozes liecina, ka tās tikai tupinās augt.

Vēl joprojām ir pieņemts uzskatīt, ka veselīgs uzturs ir dārgs prieks un ne tuvu katram pa kabatai. Daudzus šis fakts attur pat no mēģināšanas savu dzīvesveidu padarīt veselīgāku. Profilaktiskās medicīnas ārsts no Igaunijas Sergejs Sādi ir pārliecināts: ja cilvēks patiesi vēlas ievērot veselīga uztura principus, tad spēs to arī budžeta ekonomijas apstākļos.

"Cilvēkam ir žēl naudas, lai nopirktu dažus svaigus gurķus, bet viņš iegādājas cigaretes, kuru viena paciņa maksā tikpat, cik divi kilogrami gurķu.

Tēmas
Uz augšu