Tie, kuri neseko līdzi slavenību jaunumiem, meiteņu mīlulim Harijam Stailzam vai kino pasaulei, šajās dienās internetā pavisam noteikti ir nejauši uzdūrušies vairākiem video, kas grozās ap filmu "Don't Worry Darling".

23. septembrī klajā nāks amerikāņu aktrises un režisores Olīvijas Vaildas otrā pilnmetrāžas filma, kas jau izpelnījusies ļaužu ievērību. 

Trilleris "Don't Worry Darling" vēstī par 1950. gadu mājsaimnieci, kas dzīvo kopā ar savu vīru utopiskā eksperimentālā kopienā. Viņa sāk uztraukties, ka vīra krāšņā kompānija varētu slēpt satraucošus noslēpumus... Galvenajās lomās iejūtas britu uzlecošā zvaigzne Florence Pjū (Florence Pugh), popmūzikas superzvaigzne Harijs Stailzs (Harry Styles) un arī pati režisore Olīvija Vailda (Olivia Wilde). Filmas uzņemšana sākās 2020. gada oktobrī un ilga līdz 2021. gada februārim. Filmas aktieru maiņa, dienesta romāns un spļāviens kolēģim dažas nedēļas pirms pirmizrādes šķiet daudz dramatiskāki par pašu filmu. Bet nu par visu pēc kārtas.

Mīlas trijstūris

Lai pilnīgāk saprastu situāciju, jāatgriežas 2020. gadā, kad Vailda bija laimīgās attiecībās un gatavojās kāzām ar aktieri un divu bērnu tēvu Džeisonu Sudeiki. Viņi tika uzskatīti par vienu no Holivudas saskanīgākajiem pāriem. 2019. gadā Vaildas režisētā filma "Booksmart" izpelnījās kritiķu atzinību un arī Sudeikis 2020. gada vasarā piedzīvoja otru popularitātes vilni ar lomu seriālā "Ted Lasso". Sudeikis šķita jauks, Vailda - veiksmīga. Viņš bija mīļš, viņa - gudra. Taču dažus mēnešus vēlāk viss mainījās. 

Olīvija Vailda un Džeisons Sudeikis 2016. gadā
Olīvija Vailda un Džeisons Sudeikis 2016. gadā Foto: AFP/SCANPIX

Vailda un Sudeikis 2020. gada novembrī paziņoja, ka ir izšķīrušies un pārstāja tikties jau gada sākumā. Pāris, kuriem ir divi bērni, nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiršanās bijusi "draudzīga" un abi saglabā labas attiecības. Drīz vien, 2021. gada sākumā, Vailda un Stailzs nonāca paparaci redzeslokā un tika iemūžināti sadevušies rociņās kāda kopīga drauga kāzās.

Vairāki avoti vēstīja, ka abi sākuši dienesta romānu filmas uzņemšanas laikā.

Filmas uzņemšanas tika pabeigta mēnesi vēlāk, kad abi jau kļuva par nopietnu pāri. 2021. gada decembrī Vailda intervijā "Vogue" sacīja, ka...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp