Aizvadītajā nedēļas nogalē pie kārtējās uzvaras tika Pirmās formulas (F-1) čempionāta līderis Makss Verstapens. Tiesa, šoreiz uzmanību pelnījuši citi aspekti, tostarp nagla Nikolasa Latifi F-1 karjeras zārkā.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Nikolass Latifi, vismaz spriežot pēc preses konferencēs un citos mediju pasākumos redzētā, ir krietns puisis, ar kuru droši vien būtu interesanti pavadīt brīvo laiku. Tomēr F-1 trasē jaukums rezultātus nedod un retajam pirms šīm sacīkstēm bija pārliecība, ka Latifi pelnījis būt F-1. Pēc Itālijas GP arī atlikušajām šaubām vajadzētu zust...

Šīs sezonas gaitā krietnu devu kritikas, ne tikai no šo rindu autora, bet arī faniem un apskatniekiem visā pasaulē ir izpelnījusies "Ferrari" komanda. Šoreiz savu skatītāju priekšā leģendārajai komandai izdevās sevi saņemt rokās, tomēr ar to nebija gana, lai izcīnītu uzvaru.

Domājams, ka "Red Bull" ar Maksu Verstapenu pie "ruļļiem" šajā nedēļas nogalē bija ātrākā mašīna trasē, tomēr reālu cīņu par uzvaru sacīkšu izskaņā izslēdza FIA lēmums. Tiesa, FIA neizdarība nebija vienīgais šaubīgais aspekts Itālijas GP.

Ņemot vērā, ka Verstapens savu čempiona titulu teju ir nodrošinājis pat matemātiski, atliek uzdot jautājumu - kādas intrigas šogad vēl ir palikušas?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp