Iespējams, viens no primitīvākajiem veidiem, kā lūkoties uz seksu, ir kā uz fizioloģisku tieksmi. Piekritīsiet, ka, ja ar seksu nodarbotos tikai orgasma dēļ, tad efektīvākais un visādā ziņā praktiskākais veids būtu masturbācija. Tomēr arī masturbācijas gadījumā nav jāiet īsākais ceļš. Tāpēc, ja esat starp tiem laimīgajiem, kuriem orgasmu sasniegt nav problēma, seksoloģe Laura Butvilaite aicina dažādības un ziņkārības dēļ pie šī sasnieguma neapstāties.

Seksoloģe atklāj dažādas metodes, kā iespējams rotaļāties ar orgasmiem - sevi vai partneri kaitināt, gandrīz novedot pie orgasma, izmantojot aizliegumu vai atturēšanu no orgasma, kā arī cilvēku nedaudz pamokot ar vairākiem orgasmiem pēc kārtas.

Kaitināšana ar novešanu līdz kulminācijas robežai

Vai zināt, cik kaitinoši tas ir, kad esat ļoti tuvu baudas augstākajam punktam, bet partneris vai partnere pēkšņi maina savas darbības un orgasms "aizbēg"? No tā varbūt ir jāatvasina noteikums, kuru drīkst pārkāpt tikai tad, ja ir ļoti skaidri zināms, ka šī novirzīšanās notiek lielāka labuma vārdā - ja jau esat uzsākuši attiecīgu darbību, kas gultas partneri acīmredzami noved finiša taisnē, tad labāk nekādas izmaiņas neveikt un ļaut cilvēkam mierīgi sasniegt orgasmu...

Paši zināt - jaunas iniciatīvas nevietā un nelaikā ir riskanta lieta. Bet, ja partneri labi pazīst viens otra ķermeni un labi redz, kādā uzbudinājuma stadijā tas ir, tad improvizācijām atklājas jauni horizonti.

Piemēram, kļūst iespējams gandrīz aizvest partneri (vai sevi) līdz orgasmam un tad pēkšņi mainīt stimulāciju vai pat to izbeigt ar mērķi kulmināciju atlikt. Pēc tam turpināt spēles, veicot mazāk stimulējošas darbības, lai uz brīdi samazinātu uzbudinājumu un pēc nākamā “viļņa” vai pat vairākiem šis orgasms būtu kā labi nogatavināts vīns.

Protams, vienmēr ir svarīgi just mēru, tāpēc nevajag pārcensties un jāsajūt, kad šo viļņu ir pietiekami daudz.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X