Latviešu ceļotāju pāris, projekta "Ride with Mimi" radītāji Daniels un Māra, kuri 5. augustā Gabonā, Āfrikā, ar savu vadīto spēkratu notrieca sievieti, kas ceļā uz slimnīcu nomira, 8. septembrī aizvadīja atkārtotu tiesas sēdi, kas beidzās veiksmīgi - cietums nedraud, taču šī situācija pamatīgi iedragājusi veselību un attiecības kopumā. 

Daniels Vēzis sarunā ar "Klik" sacīja, ka pēc 8. septembra tiesas no advokāta noskaidroja, ka ir jānomaksā tiesvedības un tiesas nodevas 200 tūkstošu Rietumāfrikas franku (300 eiro) apmērā. "Ceram uz apstiprinājumu, ka pieņems trīs mēnešu probāciju," toreiz atklāja Daniels.

Tā arī notika - pāris lēmumu gaidīja pusotru nedēļu un apstiprinātus papīrus saņēma vien 20. septembrī. "Godīgi sakot, visu laiku nervozējām. Miega kvalitāte, kā arī morālais nogurums ļoti ietekmēja mūsu ikdienu. Grūti bija savākties, lai kur dotos," tagad, kad teju viss atrisinājies, skaidro Daniels. "Centāmies virzīt domas uz ekipējuma pārkārtošanu, mazgāšanu, organizēšanu. Gatavojāmies visiem iespējamajiem scenārijiem."

Brīdī, kad Danielam paziņoja, ka...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp