Tikai ar dažu mēnešu intervālu izskanējušas ziņas, ka zobārste un Latvijā populārā erotisko romānu autore Karīna Račko šķiras no vīra un paziņo savas jaunās grāmatas - “Es neesmu tava” nosaukumu.

Sarunā ar TVNET Grupas tiešsaistes žurnālu "Klik" viņa atminas, kā kļuvusi par tautā mīlētu un cienītu erotisko bestselleru autori, ka, pateicoties pašdisciplīnai, izdevies kļūt gan slavenai, gan pašas sarakstītās grāmatas pārdot 60 000 eksemplāros. Tāpat arī Karīna atklāj savus jaunākos privātās dzīves notikumus – šķiršanās iemeslus un vai gatava jaunām attiecībām.

Klik: Ja atskatāmies, kā veidojās tava rakstnieces karjera, vai šis ceļš bija viegls vai grūts?

Karīna Račko: Esmu ieguldījusi ļoti daudz darba, lai kļūtu par to, kas esmu, taču man vienmēr šķitis, ka veltīt laiku un enerģiju tam, kas sagādā gandarījuma un piepildījuma sajūtu, ir skaisti. Tāpēc es teiktu – mans ceļš ir bijis viegls, lai gan ne bez piepūles un pašdisciplīnas. Rakstījusi jau no sākta gala esmu primāri pati sev, uztvērusi rakstīšanu kā pašrealizācijas veidu. Kopš kļuvu par uzņēmēju un nodibināju savu zīmolu, pienākumu ir daudz vairāk – tirdzniecības menedžēšana, mārketings, e-veikala pasūtījumu apstrāde, grāmatvedības kārtošana –, taču būtībā es to visu daru ar prieku. Man patīk interesanta, piesātināta ikdiena, nav laika garlaikoties.

Uzskatu, ka labāko un vērtīgāko savā dzīvē vienmēr esmu ieguvusi caur baiļu pārvarēšanu – tāpēc arī šajā ceļā sarežģītākais izaicinājums ir bijis uzdrošināties un saglabāt pārliecību, ka vispareizākais ir sekot savām iekšējām sajūtām.

Kā tev izdevās kļūt slavenai un tautā iemīļotai erotisko romānu autorei?

Tas, par ko es vēlējos rakstīt, sakrita ar to, par ko ļoti liela sabiedrības daļa...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp