Vēlēšanas nāca tik ilgi un līdzi sekotājiem prasīja tik daudz enerģijas, ka saprotams – šī tēma vēl kādu laiku pilnībā nenorims. Bet apsolu, ka šis raksts galīgi nebūs par vēlēšanām, pat tad, ja piesaukšu kādu partiju. Šis vairāk būs par mačo alfa vīriešiem un trauslajām, trauslajām sievietēm.

Tad nu, lūk, – mirkli pēc notikuma, par kuru šis raksts nav, valsts prezidents tikās ar partiju pārstāvjiem. Un tikās viņš arī ar Progresīvajiem, kuri galīgi nav mana partiju topa virsotnē, tomēr šķiet, ka nu jau lielākie nīdēji internetā varētu nedaudz atslābt – partija ievēlēta un nekur vairs nepazudīs.

Tātad Progresīvie ieradās pie prezidenta Levita, bet paši aktīvākie un objektīvākie interneta lietotāji piefiksēja kaut ko patiesi šokējošu un prātam neaptveramu. Proti – Kaspars Briškens, Andris Sprūds un Mārtiņš Kossovičs telpā ienāca pirmie, nepalaižot pa priekšu Antoņinu Ņenaševu! Neiedomājami... Vai tie vispār ir īsti vīrieši, ko?!

Kā jau teju vai jebkura tēma, arī šis necilais atgadījums un ap to internetā saceltā ažiotāža ir interesanta dažādos līmeņos.

Pirmkārt jau – kas ir tie cilvēki, kuri par šo ārkārtēji necienīgo atgadījumu sašuta visvairāk? Vai tie bija kādi politiskās etiķetes speciālisti? Sieviešu tiesību aizstāvji? Dzimumu līdztiesības cīnītāji? Nē, patiesībā lielākoties tie bija izteikti konservatīvi noskaņoti vīrieši, kuri iepriekš kaislīgi iestājušies pret Stambulas konvenciju. Proti – vīrieši, kuri būtībā uzskata, ka sievietēm nepienākas līdzvērtīgas tiesības un drošība.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X