Šī gada rudenī skatītāju TV ekrānos atgriezās iemīļotais deju šovs “Dejo ar zvaigzni”. Pēc septiņu gadu pauzes, tuvojoties telekanāla TV3 lielajai 25 gadu jubilejai, tika atgriezts viens no mīļākajiem, skatītākajiem un labākajiem šoviem Latvijas televīzijas vēsturē. Šogad 13 Latvijā zināmas personības un viņu deju partneri sāka dalību šovā. Raidījuma producenti ir Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš. Vairāk par to, kā tapis šovs, un par to, kas notiek aiz televīzijas ekrāniem, atklāja Ilze Ūdre.

“Apstiprinājuma jāvārdu šā šova atlases laikā no uzrunātajiem dalībniekiem saņemt bija ļoti viegli salīdzinājumā ar citiem mūsu veidotajiem projektiem, taču vienkārši nebija atrast 13 cilvēkus, kuri katrs savā jomā ir redzami un zināmi, cienīti, dažādās vecuma grupās, dažāda dzimuma, kuriem šis rudens ir pietiekami brīvs, lai varētu to aizpildīt ar dejošanu,” producente Ilze atklāj, ka dalībnieku atlases posms bija izaicinošs un ilga trīs mēnešus.

“Dejo ar zvaigzni” šova nosaukumā ietverts diezgan abstrakts personas statusa apzīmējums - “zvaigzne”. Bieži vien dzirdamas diskusijas par to, kas gan ir šī “zvaigzne”. “Mūsu (t.i., televīzijas darbinieku) starpā arī bija diskusijas par to. Paskatoties uz katru cilvēku atsevišķi, uz viņa publicitāti savā darbības sfērā, mēs ieraugām, ka viņi

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp