Atskaņas no pēdējām sacīkstēm: Džordžs Rasels - "netīrākais" pilots šosezon?

CopyDraugiem X Whatsapp
Džordžs Rasels
Džordžs Rasels Foto: AFP/SCANPIX

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ostinā norisinājās Pirmās formulas (F-1) ASV "Grand Prix", kurā kārtējo uzvaru šogad izcīnīja jau divkārtējais pasaules čempions Makss Verstapens. Šoreiz gan runa par citiem nīderlandieša amata brāļiem, kā arī jau kārtējo reizi nākas veltīt kritiku sacīkšu vadībai.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Jau pirmajā ASV "Grand Prix" līkumā "Mercedes" pilots Džordžs Rasels "nopļāva" Karlosu Sainsu. Šī nebūt nebija pirmā reize šosezon, kad Rasels brauc rupji, bet uzreiz pēc incidenta metas vainot konkrētajā epizodē iesaistīto konkurentu.

Turpinot par "Mercedes" pilotiem, beidzot visai solīda cīņa padevās pagājušā gada nesamierināmajiem sāncenšiem Verstapenam un Luisam Hamiltonam. Tiesa, britu pilots sacīkšu izskaņā faniem sagādāja šī posma pārliecinoši ironiskāko mirkli...

Jau atkal ir jāķeras pie sacīkšu vadības lēmumu iztirzāšanas, kur kārtējo reizi trūka konsekvences. Šoreiz runa ir par Fernando Alonso sodīšanu tikai pēc sacīkstēm, kā arī Serhio Peresa izlaišanu bez oranži melnā karoga.

Nobeigumā jāatskatās uz "Aston Martin" izlaisto zelta iespēju, kā arī kopējo situāciju Konstruktoru kausā un atlikušajām intrigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu