Piektdienas vakars. Viņa rokās esošajā glāzē iešūpo sarkanvīnu un, kad vīna vilnis glāzē norimst, pagriež asu skatienu pret viņu, jautājot sen kāroto: nu tad ejam? Kā medniece viņa nenovērš skatienu no sava partnera, gaidot atbildi. Viņš tajā brīdī sastostās, bet izslējies atbild: jā, protams! Tālāk viss notiek zibenīgi. Viņa telefonā atrod svingeru Telegram čatu, piesakās jau uz rītvakara pasākumu un zibenīgi uzņem selfiju ar draugu, ko pieprasa grupas noteikumi. Pēc pāris minūtēm atskan īsziņas signāls un pāra rīcībā ir konkrēta adrese, kur jāierodas. Nākamajā dienā viņas draugs pārdomā, bet viņa to vairs nedzird – jo jau sen bija nobriedusi turp doties, lai vai kas. Tas, kas viņu vilina, ir daudz stiprāks spēks, turklāt pārlieku ilgi šīs dzirksteles viņu svilina, pieprasot seksuālo fantāziju liesmu. Un patiesībā tobrīd viņa vēl nezina, ka otras puses atteikums ir ceļš uz viņas likteni, jo tieši tajā vakarā viņa satika savu sapņu vīrieti. Jā, svingeru klubā! 

Nē, šis nav izrāvums no safantazēta dižpārdokļa vai filmas sākuma etīde. Tā tas ir noticis ar Karīnu, kura piekrita ar mums runāt par šo savu dzīves sastāvdaļu, atklājot svingeru pieredzi un, nu jau kā svingeru kluba vadītāja, – arī klubiņa aizkulises.

Gaidot Karīnu, es domāju, kāda viņa izskatīsies. Zinu tikai viņas vārdu un samtaino balss tembru no iepriekš dzirdēta podkāsta. Blonda? Tumšmate? Nē, noteikti rudmate! Gara? Nē... Izteikti sievišķīgu formu īpašniece vai tomēr kalsnēja un slaida? Jāatzīst, bija ļoti grūti galvā uzzīmēt svingeru kluba saimnieces portretu. Sagaidījusi telefona zvanu, devos viņai pretī uz liftu. Atveroties lifta durvīm, man pretī nāca slaida, garkājaina sieviete. Viņas zilās acis silti smaidīja, un nekavējoties viņa sniedza man roku. “Esmu Karīna,” – iepazīstoties sajūtu viņas silto, bet stingro rokas tvērienu. Dodoties uz intervijas vietu, ievēroju, ka viņai ir ļoti skaisti, gari un kopti mati, ko pašu varu teikt arī par viņas ādu un dabisko manikīru. Lai gan Karīna bija izvēlējusies klasiski elegantu un nedaudz atturīgu apģērbu, viņas seksapīlu izcēla augstpapēžu kurpes un sievišķīgs parfīms.

Jā, un viņai ir skaista gaita. Tāda nedaudz kaķiska, kurai gribas sekot...

Karīna, kāpēc piekriti intervijai?

Man šķiet, ka sabiedrībā ir pārlieku daudz tabu tēmu, kas veidojas no nepareiziem priekšstatiem. Turklāt, kad tu mani uzrunāji, minēji, ka būtiski runāt par to, kas veido mūsu sabiedrības daļu. Un es esmu gatava par šo daļu pastāstīt.

Jautāšu tev uzreiz, kas tad īsti tas ir – svingeru kustība? Kā tu to definētu?

Zini, man negribas kaut kā definēt, jo ir vairāki svingeru paveidi. Pamatā tās ir brīvas seksuālās attiecības – grupveida sekss. Kamēr esat monogāmās attiecībās, seksuālo pieredzi nevar saukt par svingerismu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X