Aizvadītajā nedēļas nogalē tuvu savai pirmajai uzvarai šosezon bija Pirmās formulas (F-1) komanda "Mercedes", tomēr ne pārāk veiksmīga pitstopu stratēģija Sudraba bultas atkal atstāja ar garu degunu.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

Jāteic, ka šoreiz "Mercedes" patiešām izskatījās spējīga parādīt zobus dominējošajai "Red Bull" un Maksam Verstapenam. Tomēr ne pārāk veiksmīgas "Mercedes" stratēģijas dēļ uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena atkal stājās Makss Emilians Verstapens.

Iespējams, sezonas labākās sacīkstes Meksikā aizvadīja bieži kritizētais Daniels Rikjardo, kurš brauciena noslēdzošajā daļā ar mīkstajām riepām vienkārši "lidoja". Varbūt viņš jāsoda biežāk?

Divkārtējais pasaules čempions Verstapens Meksikā laboja Vācijas autosporta leģendu Sebastiana Fetela un Mihaela Šūmahera rekordu, kļūstot par uzvarām bagātāko pilotu vienas sezonas ietvaros. Kādi rekordi viņam vēl stāv priekšā?

Savukārt Mihaela Šūmahera dēlam Mikam atlikušajās sacīkstēs ir jāpierāda "Haas" bosam Gunteram Štaineram, ka viņš vēl ir pelnījis vietu F-1. Līdz sezonas beigām atlikušas vēl divas sacīkstes, kurās teorētiski kaut ko vēl var saglābt, bet Meksikas GP Šūmahers plusiņus pavisam noteikti nenopelnīja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp