Futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu, tāpat kā visi citi, jaunāks nepaliek. Gribi vai negribi, bet spožā karjera tuvojas izskaņai. Arvien skaļāk izskan runas par viņa atgriešanos dzimtenē, kur būvē dārgāko māju Portugālē. Un tas ir solis tuvāk saknēm. 

Vasarā kļuva zināms, ka Ronaldu būvē villu Lisabonas tuvumā, ekskluzīvā rajonā. Tas liecina par viņa vēlmi atgriezties mājās. Savulaik viņš neslēpa savu vēlmi noslēgt karjeru tur, kur to profesionāļa kārtā sāka, - Lisabonas "Sporting" komandā.

Portugāles laikraksta "Correio da Manhà" rīcībā nonākusi informācija, ka Ronaldu lūdzis arhitektam Vitoram Vitorino paātrināt darbu gaitu, lai villa, kas atradīsies aptuveni 40 minūšu brauciena attālumā no Lisabonas, būtu gatava līdz 2023. gada vasarai, kad viņam noslēdzas līgumsaistības ar Mančestru.

Tas, ka Ronaldu būvē milzīgu trīs stāvu savrupmāju 2720 kvadrātmetru platībā, kas izmaksā vairāk nekā 20 miljonus eiro, liecina par futbolista vēlmi ērti iekārtoties vietā, kur vēl grasās nodarboties ar futbolu. Turklāt viņa partnere Džordžīna Rodrigesa bērniem jau esot izvēlējusies skolu, un viņa atbalstot Ronaldu vēlmi atgriezties Portugālē...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp