"Labs vakars, Gerda, raksts par svingeru klubu ir ar ļoti garšīgu sākumu. Lūgums, ja jums ir svingeru kluba kontakti, padalīties ar tiem. Paldies jau iepriekš, Jānis." "Yo, izlasīju rakstu TVNET, un tas manī uzšķīla dzirksteles :) Kā tas viss notiek? Kāda ir kārtība, lai varētu apmeklēt svingeru klubu? Kas man jāzina? Ceru uz atbildi. Reinis." "Sveika. Paldies par rakstu, tas mani nudien iedvesmoja, jo sen sevī jūtu šīs fantāzijas, tikai visu laiku tas licies neiespējami. Vai varu palūgt šī kluba/vadītājas kontaktus. Lai burvīgs vakars, Māra."

Šīs ir tikai dažas no vēstulēm, kuras pēc pirmās raksta publikācijas, diezgan vēlās vakara stundās iekrita manā Facebook vēstuļkastē. Tā kā interese ir, nebaidīšos teikt, pat jaudīga, laiks solītajai otrajai raksta daļai.

Kopumā var teikt, ka pasākumos ir vairāk vīriešu. Taču prieks, ka pēdējā laikā novērojam, ka arvien vairāk aktivizējas sievietes un pāri. Vispār uzskatām, ka pasākumos ideālā proporcija ir viens pāris +1 vīrietis.

Tas ir – viena sieviete un divi vīrieši. Tad visbiežāk pasākums būs harmonisks un izdevies. Tomēr pēdējo pasākumu statistika uzrāda, ka līdz ideālajai proporcijai tieši vīriešu nedaudz pietrūkst un reāli pēdējā laikā ir bijuši vidēji 1,6 vīrieši uz vienu dāmu.

Sieviete un divi vīrieši. Manuprāt, izplatītākā sieviešu erotiskā fantāzija... Bet te sava loma ir faktam, ka daba sievietei ir devusi iespēju sasniegt orgasmu vairākas reizes vienā vakarā, kamēr vīriešiem šis skaitlis ir limitētāks. Tāpēc šī attiecība...

Par to, kāds ir tipsisk svingeris, cik maksā apmeklēt pasākumus un kā tur tikt izraudzītam - lasi rakstā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X