Kopš sniega sezonas sākuma nu jau pagājušas pāris nedēļas, un, līdz ar augušajām sniega kaudzēm ielu malās, palielinās arī haosa sajūta. Rīgas centrā redzam ielas, veloceļus un ietves, kuri ar kaut ko tīrīti un kaisīti tiek, bet ap dienas vidu jau pārklāti ar pārpalikušā sniega un steidzīgo soļu veidotu brūnu «putru». Gājēju ietves pamazām aizaug ar sniega čupām, un šur tur pieturas vai nu netiek tīrītas, vai no tām netiek izvests sniegs. 

Sabiedriskajā telpā skaļi izskanēja nu jau bijušā aizsardzības ministra biedinājums Rīgas Domes jaunajam sastāvam. «Ja Rīgas pašvaldība turpinās rādīt savu nespēju notīrīt sniegu no ietvēm un ceļiem, tad nākamajās vēlēšanās Ušakovs atgriezīsies tikpat strauji kā reiz Napoleons Parīzē no Elbas salas izsūtījuma.»

Jonovs norāda, ka, pēc jaunās Rīgas Domes sasaukšanas esot bijusi politiskā griba mainīt situāciju. 2021. gada ziemā mēģinājis aktīvi iesaistīties un skaidrot, ka vēl Ušakova laikā noslēgtajam līgumam nav ne vainas. Problēma esot saistīta ar izpildes kontroli. «Par jomu atbildīgie politiķi ātri «sadziedājās» ar Satiksmes departamentu, un mēs turpinām, maksājam pēc iesniegtajiem ekseļiem par pakalpojumu, ko faktiski nesaņemam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X