Pēc gadiem ilgas klusēšanas klajā nākusi Saseksas hercogu pāra dokumentālais seriāls "Harijs un Megana" (Harry & Meghan), kur abi atklāj karaļnama aizkulises. 

8. decembrī straumēšana platformā "Netflix" nonāca pirmās trīs sērijas, kas pārsvarā vēsta par pāra iepazīšanos 2016. gada jūlijā. Tolaik Megana nebija jaunu attiecību meklējumos, taču, pateicoties kopīgai paziņai un “Instagram”, kā arī “Snapchat” filtram ar suņa austiņām un izkārtu mēli, pāris nolēma satikties kādā Londonas bārā. Megana apgalvo, ka tolaik nav zinājusi, kas ir princis Harijs, taču abi sapratuši, ka ir viens otram piemēroti jau pirmajā randiņā.

Pāris turpināja attāluma attiecības un iepazina viens otru, regulāri sarakstoties un sazvanoties videozvanā, jo Meganai bija filmēšana otrpus okeānam, kamēr Harijs pildīja savus pienākumus Londonā. Abi slepus tikās līdz pat 2016. gada oktobrim, kad britu tabloīdi paziņoju par abu attiecībām.

Harija un Meganas pirmā kopbilde abu otrajā randiņā
Harija un Meganas pirmā kopbilde abu otrajā randiņā Foto: Netflix

15. decembrī tika publiskotas vēl trīs sērijas, kas atklāj notikumus pēc pāra kāzām 2018. gada maijā. Gan nepārtrauktie uzbrukumi no tabloīdiem, gan nesaskaņas pašā karaliskajā ģimenē...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp