Harijs Vītoliņš ar savu brigādi spēruši vēl divus soļus tuvāk 2023. gada pasaules čempionātam. Līdz pavasarim, kad sāksies izlases nometne ar sešām pārbaudes spēlēm, Vītoliņš un viņa palīgi sev noderīgo informāciju varēs iegūt tikai pēc kandidātu spēlēm klubos. Kādu informāciju deva "Kaufland Cup" Bratislavā, kur papildlaikā ar 4:3 uzvarējām vienu vietu IIHF rangā zemāk esošo Norvēģiju un ar 1:6 zaudējām Slovākijai?

Zviedrijā, Somijā un Vācijā decembrī pārtraukuma nav, līdz ar to Vītoliņam bija jāiztiek ar Čehijā (6), Šveicē (6), Somijas "Mestis" līgā (5), Slovākijā (3), Austrijā (1) un Polijā (1) spēlējošajiem. Šveicē un Čehijā spēlējošo skaits būtu pat septiņi, ja pirms turnīra nesaslimtu Jānis Jaks un Ronalds Ķēniņš, bet, ja savainojumu neārstētu Nauris Sējējs, tad Šveices abas līgas mums būtu aizdevušas pat astoņus hokejistus.

Varam jau sūkstīties, ka "Kaufland Cup" organizatori bija izveidojuši negodīgu turnīra kalendāru: 16. decembrī plkst. 18 Latvijai mačs ar Norvēģiju, pēc nepilnām 24 stundām – 17. decembrī plkst. 14 ar Slovākiju, savukārt slovākiem pēc ceturtdienas 6:0 pret norvēģiem bija brīva diena. Bet 1:6 ir 1:6. Ar bezcerību...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp