1965. gadā 16 gadus vecā Silvija Likensa kopā ar māsu Dženiju tika nodota ģimenes draudzenes Ģertrūdes Baniševskas aprūpē, jo vecāku problēmas ar likumu un centieni iegūt naudu nebija savienojami ar meitu pienācīgu audzināšanu. Neviens neparedzēja, ka Silvijas dzīve pārvērtīsies par īstu elli. Baniševska kopā ar saviem bērniem Silviju nemitīgi spīdzināja un beigu beigās arī nogalināja. Lūk, traģiskais Silvijas Likensas dzīvesstāsts.

Nelaimīgās meitenes autopsija atklāja šokējošo – gluži kā šausmu filmās. Viņas āda vietumis bija teju nodīrāta, bet visu ķermeni klāja pat līdz kaulam dziļas brūces. Viņai bija arī nāvējoši iekšējie ievainojumi un, iespējams, pati šausmīgākā brūce – viņas pāridarītāji bija uz meitenes vēdera burtiski iegriezuši tekstu: “es esmu prostitūta un ar to lepojos”.

To visu meitenei nodarīja sieviete, kura viņas vecākiem apsolīja, ka parūpēsies par māsām, kamēr viņas vecāki atradīsies peļņā. Tiesa, meitenes spīdzināšanā piedalījās ne tikai aprūpētāja, bet pat viņas bērni un citi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X