Cik dzīvi ir "Līvi" un kāds tam visam sakars ar Andri Keišu?

Antra Feldmane
, TVNET Kultūra | Izklaide redaktore
CopyDraugiem X Whatsapp
Publicitātes attēls no Rūtas Znotiņas īsfilmas "Sāc visu no jauna". Galvenajā lomā – Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš
Publicitātes attēls no Rūtas Znotiņas īsfilmas "Sāc visu no jauna". Galvenajā lomā – Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš Foto: Foto: Facebook.com/Sācvisunojauna

Nupat savu pirmizrādi piedzīvojusi jaunās režisores, Latvijas Kultūras akadēmijas absolventes Rūtas Znotiņas rokumentāli muzikāla īsfilma “Sāc visu no jauna” pēc grupas “Līvi” dziesmas vārdu motīviem. Galvenās lomas izpildītājs ir jaunās režisores tēvs Kaspars Znotiņš, kurš filmā atveido pusmūža “virtuves roka ģēniju” Raimondu. Viņa sapnis ir uzņemt “Līvu” dziesmas video, ne tikai tiekoties ar pašu Ainaru Virgu, bet piedāvājot ideju īstiem kino producentiem.

Nupat savu pirmizrādi piedzīvojusi jaunās režisores, Latvijas Kultūras akadēmijas absolventes Rūtas Znotiņas rokumentāli muzikāla īsfilma “Sāc visu no jauna” pēc grupas “Līvi” dziesmas vārdu motīviem.

Galvenās lomas izpildītājs ir jaunās režisores tēvs Kaspars Znotiņš, kurš filmā atveido pusmūža “virtuves roka ģēniju” Raimondu. Viņa sapnis ir uzņemt “Līvu” dziesmas video, ne tikai tiekoties ar pašu Ainaru Virgu, bet piedāvājot ideju īstiem kino producentiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu