Nekad nepadoties, dabūt to, ko vēlas, un uzvarēt - šie vārdi vislabāk raksturo šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāju, četrkārtējo Latvijas čempioni un daudzu starptautisku sacensību laureāti un finālisti Jelizavetu (Lizu) Maniju. Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Liza iepazīstināja ar sevi un atklāja visu patiesību par attiecībām un kopdarbu ar M. Čehova Rīgas Krievu teātra aktieri Maksimu Buselu.

Man piezvanīja šova producente un stāstīja, ka top ideja par šovu "Dejo ar zvaigzni". Es pat nenoklausījos visu līdz galam un piekritu. Pienāca jūlija vidus, man vēl nebija partnera, bet es dzirdēju, ka citi jau mēģina. Uzzināju, ka mana potenciālā zvaigzne nav apstiprinājusi dalību šovā, tāpēc ir tāda aizkavēšanās.

Tagad varu atklāt, ka man vajadzēja dejot ar Jāni Pētersonu, jo pēc augumiem un izskata producenti domāja, ka mēs viens otram piestāvētu.

Tā kā viņš ilgi neapstiprināja dalību, es teicu, ka negribu gaidīt - vai nu lai man dod kādu citu, vai es pati varētu iedot dažādus potenciālos variantus. Es atlasīju apmēram desmit variantus. Maksims manā sarakstā bija pirmais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp