""Vai TO arī masēt?" man jautā. Kad prasu, cik maksās, saka 50 eiro. Diezgan dārgi," atbildu. "Jā, bet tas nav ātrs darbs, jums tas patiks. Visiem vīriešiem tas patīk," atbild meitene. Kā apstiprinājumu otra sieviete parāda ar rokām, kā tiek veikta masāža: "Knock-knock...""

Lai gan Tallinā varasiestādes ir veikušas kontroli pār aizdomīga rakstura masāžas saloniem un liegušas konkrētu pakalpojumu "dzimumlocekļa masāža", šāda veida saloni jau atkal ir uzņēmuši apgriezienus un saradušies Igaunijas galvaspilsētā kā sēnes pēc lietus. Kā raksta izdevums "Iltalehti", Tallina atgūst erotiskās masāžas galvaspilsētas titulu Baltijas valstīs! Piedāvājam ielūkoties somu žurnālista Sami Lotilas piedzīvotajā Tallinas erotiskās masāžas seansos, kā arī uzzini, cik patiesībā to ir daudz un cik šis piedzīvojums ar "laimīgajām beigām" izmaksā.

* "happy ending" jeb "laimīgas beigas" masāža - tāda, kas sākas ar parasto visa ķermeņa masāžu un beidzas ar orgasmu, kuru panāk ar manuālu tehniku vai minetu.

Protams, šie masāžas saloni nav uzreiz atrodami Tallinas ielās, jo aizvien piekopj maskēšanās ieradumu, taču zinātāji stāsta, ka to galvaspilsētā esot ap 50 un pat vecpilsētā Viru ielā, kas ir viena no galvenajām tūrisma dzīslām Tallinā.

Taizemes masāžas salons Tallinas vecpilsētā atrodas nepilnus simts metrus no Viru ielas. Šeit arī telpa ir pārpildīta, un masāža tiek veikta uz matračiem, kurus atdala tikai plāni aizkari. Aizkari noteikti neslāpē skaņu, tāpēc klients var dzirdēt katru vārdu no blakus esošā matrača. 

Masiere stāsta, ka var masēt arī dzimumorgānus, bet tas maksās papildu divdesmit eiro!

"Bet, ja jūs gatavojaties veikt masāžu tagad, tad tas jādara ātri, pirms aiz priekškara parādās jauns klients. Es varu novilkt halātu un tu vari pieskarties manām krūtīm, ja vēlies,” piedāvā masiere, norādot, ka pirms pakalpojuma sniegšanas vēlētos saņemt naudu par erotisko masāžu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X