Šonedēļ pie Go3 skatītājiem nonāca ASV dzīvojošā režisora Mika Ozoliņa piedzīvojuma šova “50 dolāru randiņš” pēdējā, sestā, epizode. Šovā viņš uz sev iecienītā Harley-Davidson markas motocikla apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām. Gan šovā, gan ārpus tā izskanējuši vairāki skandalozi izteicieni, neatstājot vienaldzīgus šova skatītājus.

Veidojot šovu, Ozoliņa mērķis bija iedvesmot cilvēkus dzīvot košāk – uzdrošināties ceļot vairāk, atstāt savu komforta zonu, kā arī nebaidīties uzaicināt savu simpātiju uz randiņu.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam atrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Šova pirmajā sezonā tika apceļotas sešas Latvijas pilsētas – Valmiera, Liepāja, Jēkabpilī, Sigulda, Ogre un Rīga.

“Uzskatu, ka tieši tādiem jābūt randiņiem – abi jūtas bezbailīgi, metas nezināmajā un neuztver sevi pārāk nopietni,” par šovu saka Miks Ozoliņš. Cik daudz par sevi šovā atklāja pats Miks un kāpēc šovs ieguvis skandalozu pieskaņu?

Vieni un tie paši triki

Katra sērija sākas ar Mika ierašanos kādā no Latvijas pilsētām, kur viņš iepazīstas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi. No sākuma viņi dodas baudīt kādu aktivitāti, pēc tam bauda maltīti vietējā kafejnīcā un vēlāk ļaujas randiņa turpinājumam jau tuvākā gaisotnē. Privātākas sarunas lielākoties notiek tieši pie pusdienu galda.

Piemēram, jau pirmajā epizodē Miks meitenei pastāsta par nesen iegūtu “seksa traumu”, kad intīmās tuvības laikā kāda sieviete viņam iekodusi viņam pirkstā.

Foto: publicitātes

Tāpat Ozoliņš uz pāris meitenēm “izspēlē triku” ar...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp