“Ja jūs šo lasāt, man ir jābrīdina, ka rakstā ir informācija, kas dažiem var šķist satraucoša. Šis stāsts nekur nepazudīs, tas paliks tiešsaistē, bet, ja jūs nespējat pieņemt kāda cita ciešanas vai to atstāstīšanu, iesaku jums nelasīt tālāk,” tā Dafija, velsiešu dziedātāja, kurai solīja spožu karjeru. Pēc traumatiskas pieredzes, ar ko viņa pati dalās, viņa pilnībā pazuda no sabiedrības uz vairāk nekā 10 gadiem.

Velsiešu dziedātāja Dafija (īstajā vārdā Eimija Anna Dafija), kura dzimusi 1984. gada 23. jūnijā, laida klajā savu debijas albumu “Rockferry” 2008. gadā. Togad tas kļuva par ceturto pārdotāko albumu visā pasaulē un viņas otrais singls “Mercy” ierindojās 12 dažādu mūzikas topu virsotnēs. Arī Latvijā dziesma iemantoja klausītāju simpātijas.

Dafijai solīja lielus panākumus ne tikai mūzikas lauciņā, bet arī aktrises profesijā, taču pēc otrā studijas albuma “Endlessly” izdošanas 2010. gadā viņa paziņoja, ka pamet mūziku uz nenoteiktu laiku. Taču pēkšņās pazušanas iemesls, kad viņa atradās slavas zenītā, bija saistīts ar kādu traumatisku notikumu, par kuru viņa publiski paziņoja vien 10 gadus vēlāk.

“Es biju nogurusi slēpties.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp