"Gastons bija ne tikai kaislīgs mīļākais ar netveramu gudrību un iztēli, bet arī, iespējams, pirmais cilvēks šīs sugas vēsturē, kurš, veica avārijas nosēšanos, gandrīz nogalinot sevi un savu mīļoto vienkārši tāpēc, lai pamīlētos vijolīšu laukā." Šī epizode no Gabriela Garsijas Markesa "Simts vientulības gadiem" burvīgi raksturo svaigo gaisa vēsmu, kurā ļoti gribētos pacelt ikviena vīrieša pašapziņu un viņi taptu par vēl labākiem mīlniekiem savām sievietēm! Jo šis ir laikmets, kad teiciens "esi vecis ar pautiem" apzīmē nevis mačo, kurš pārgulējis ar desmitiem lēdiju un sekss viņam ir apmēram 3 minūšu ilgs pasākums, bet vīrieti, kurš smalki pārzina savas sievietes seksualitāti, atpazīst viņas baudas virsotnes skaņās un ir drosmīgs trīsu ekspeditors viņas ķermeņa slēptākajās vietiņās. Šī gadsimta mīlnieks ir vīrietis, kurš džentlmeniski dos priekšroku dāmai un tikai tad saņems atgriezenisko baudu sev. Un to nudien spēj, ja ir vēlme izzināt un drosme zināt! Un es nedomāju, ka Gastons veica ārkārtas nosēšanos dažu minūšu dēļ... lai skan oda mūsdienu mīlniekiem!

Kā tu raksturotu stiprā dzimuma pārstāvi, kur sēž tev pretī terapijas krēslā?

Ieva Sīmane: Pirms sāku šo tēmu, es vēlos uzreiz pateikt, ka ļoti, ļoti priecājos, ka manā praksē vairāk pie manis ir sākuši nāk tieši vīrieši. Tā ir tik laba tendence, jo vīrieši lielākoties ir darītāji un, ja viņiem ir motivācija, viņi ir spējīgi uz jebko, tai skaitā uzdrošināties arī atnākt pie manis uz konsultāciju. Tāpēc es varu droši apgalvot, ka mani vīrieši - klienti ir drosmīgi darītāji!

Vai šo vīrieti raksturo arī kāds drosmīgs vecums? Tuvāk vecuma krīzes bubulim?

Ieva Sīmane: Padomā. Hmm, vecuma grupa varētu noteikti būt 35 ar astīti. Iespējams, tas ir pusmūža krīzes sākums...

Pēc tavas pieredzes, kādi ir populārākie iemesli vai kāda ir tā sāpe, ar kādu vīrietis ir atnācis?

Ieva Sīmane: Vīrietim vai nu esošajās attiecībās ir jau kaut kāda krīze, vai viņš ir šķīries un vēlas saprast, kā dzīvot tālāk. Virzieni ir divi. Pirmais ir pašu performance seksulaitātē - tātad, kā es varu kļūt par labāku mīlnieku vai mīļāko savai sievietei. Un otrs - kad attiecībās viss ir sagājis greizi un vīrietim trūkst instrumentu, kā šīs seksuālās attiecības uzlabot. Ko vēl viņš var izdarīt, lai šīs attiecības uzlabotu un atgrieztu partneru starpā seksualitāti.

Viņi grib būt labāki mīļākie savām sievietēm, tātad fokuss ir uz sievieti, un tas ir vienkārši brīnišķīgi!

Viņi vēlas saprast, kā vēl varētu uzlabot seksuālo dzīvi, kļūt intīmāki un tuvāki ar partneri, kā arī risināt dažādas ar rutīnu un seksuāliem izaicinājumiem saistītas lietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X