Tailers dzīvo piecu stundu brauciena attālumā no Dalasas, taču jau 25 gadus ir kvēls Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba "Mavericks" fans. Viņš bija sajūsmā, kad 2019. gada sākumā par šīs komandas spēlētāju kļuva latvietis Kristaps Porziņģis, bet gauži saskuma pēc liepājnieka aizmainīšanas uz Vašingtonas "Wizards" gandrīz pirms gada. 

Pēdējā laikā kopā ar TVNET Sporta ziņu nodaļas kolēģiem sociālās saziņas vietnē "Twiter" esam pamanījuši mērķtiecīgo žulti un bieži nepamatoto kritiku, kas no "Mavericks" fanu puses tiek veltīta gan Dāvim Bertānam, gan vienību pirms gada atstājušajam Kristapam Porziņģim.

Bertāns tiek saukāts par nekam nederīgu, bet Porziņģis par "stikla vīru" un "mūždien traumēto, kas tikpat kā nekad nespēlēja". Protams, tas ir tikai kādas konkrētas Dalasas komandas fanu daļas viedoklis, taču vēlējāmies izzināt vairāk. Lai veidotos objektīvāka aina.

Tāpēc vērsos pie Tailera Roja, kurš kopā ar dzīvesbiedri ir kvēli (angliski "die-hard") šīs Teksasas štata vienības fani. Lai gan viņi dzīvo piecu stundu brauciena attālumā no Dalasas, tas netraucē regulāri doties uz mājas spēlēm un atbalstīt komandu. Vaicāju Taileram gan par Porziņģi, gan Bertānu, gan kopējo "Mavericks" vienības potenciālu konkrētajā sastāvā.

"Mavericks" esot tuvākā NBA komanda viņa dzīvesvietai. Otra tuvākā ir Sanantonio "Spurs", aptuveni septiņu stundu brauciena attālumā, bet Tailers ienīstot šo klubu. Viņam gan patīkot "Spurs" galvenā trenera Grega Popoviča maniere strupi un reizēm nejauki atbildēt uz žurnālistu jautājumiem. Kad pie "Mavericks" stūres bija Riks Kārlails, viņš esot izmantojis līdzīgu pieeju, bet ne pēdējos gados.

2022. gada pēdējās NBA maiņas darījumu minūtēs Dalasas "Mavericks" pārsteidza visu līgu, aizmainot Kristapu Porziņģi un Vašingtonas "Wizards", bet pretī saņemot Dāvi Bertānu un Spenseru Dinvidiju. Tailers atcerējās, ka todien bija ļoti pārliecināts: "Mavericks" neveiks nekādus iespaidīgus maiņu darījumus, noteikti neko nedarīs ar Porziņģa līgumu. Tomēr notika tieši pretējais.

"Es ļoti saskumu, kad uzzināju, ka...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp