Atpūtas zona ar galda tenisu un biljardu, privāts kinoteātris, cilvēka izmēra šahs, stilīga virtuve, trenažieru zāle, burbuļvanna, solārijs, privāts skaistumkopšanas salons - tas nav viesnīcas vai greznas savrupmājas apraksts, bet angārs, kurš atrodas Igaunijā un kalpo par darba vietu vairāk nekā 30 seksīgām meitenēm, kuras par naudu ir gatavas parādīt jebko!

Angārs, kurš atrodas Tallinā, netālu no galvenā iepirkšanās centra un līdzās privātskolai, ir 18 000 kvadrātmetru liela studija, kurā septiņas dienas nedēļā augu diennakti darbojas tiešsaistes "karstās" skaistules.

Viņu galvenais uzdevums - jebkādi apmierināt skatītāju, kurš pieslēdzies tiešsaistē un ir izteicis savas seksuālās fantāzijas. Un tā nav fikcija vai iedomu pasaule, bet gan realitāte!

Kā tas notiek? Kā novērojusi žurnāliste Viktorija Solomončuka (portāls Limon.ee) - pie angāra piebrauc dārgas automašīnas, no kurām izkāpj darbinieces. Viņām līdzi ir koferis ar mantām, jo viņas šeit uzturēsies vairākas dienas.

Citas meitenes atbrauc pašas ar sabiedrisko transportu, piemēram, vilcienu, un, apejot apkārt tirdzniecības centram Ülemiste, nonāk savā darba vietā - "Warehouse" filmēšanas paviljonā.

Žurnāliste noskaidroja, kur atrodas Igaunijas "karstākais punkts", kā tas ir aprīkots un kas tur īsti strādā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X