Kā tas nākas, ka, pasūtot kartupeļu pankūkas restorānā vai kafejnīcā, tās vienmēr ir apetelīgi zeltainas, bet, mēģinot izcept pankūkas mājās, tās nereti sanāk pelēcīgas un gumijotas? Ko darām nepareizi un kā izvairīties no šī nesmukuma? Lai atrisinātu šo daudziem kartupeļu pankūku cienītājiem aktuālo mistēriju, apkopojām sociālo tīklu “virtuves ekspertu” padomus, kā arī noskaidrojām šefpavāra Ingmāra Ladiga viedokli.
Abonentiem
Zilpelēkas kartupeļu pankūkas: tautas padomi, kā izvairīties no nesmukuma
Zilpelēkas kartupeļu pankūkas: tautas padomi, kā izvairīties no nesmukuma
Jāteic, ka kartupeļu pankūku jautājumā vienprātības nav un gatavotāji ir sadalījušies vairākās “frontēs”.
Verdošā piena metode