Kailfoto meistaram Aleksandram Sokolovam ir jau vairāk nekā 20 gadu stāžs, fotografējot sievietes un pārus intīmā gaisotnē. Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Sokolovs atklāj fotosesiju aizkulises un dalās gūtajās atziņās par sievietēm. Viņš atbild arī uz jautājumu - kāpēc sievietes ir gatavas kailas pozēt pilnīgi sveša vīrieša priekšā.

Vecākā Sokolova kliente bijusi 70 gadus veca, bet pagājušogad bijis ļoti daudz sieviešu pēc 50 gadiem.

"Dažreiz mani pat nedaudz mulsina šādas sievietes, jo viņas pilnīgi pieņem savu ķermeni un izmaiņas, kuras notiek ar gadiem. Un tādām dāmām absolūti nav aizspriedumu, viņas bieži jūtas komfortablāk un brīvāk nekā es pats. Bet tā absolūti nav problēma, katrai šādai sievietei esmu ļoti pateicīgs un uztaisīšu viņai neaizmirstamu fotosesiju."

Par to, kāda vispār ir nozīme vecumam, Aleksandrs teic: "No vienas puses, vecumam un ārējam izskatam nav nozīmes. Galvenais, lai modele ir pilngadīga un dzīva (smaida). No otras puses, fotosesija ir diezgan smaga - fiziski. Tas ir kā treniņš sporta zālē, arī lokanībai ir nozīme. Tāpēc sievietei, kura ir sportiskāka, sanāks nedaudz vairāk pozu un bilžu. Bet sievietei, kura varbūt nav tik sportiska, būs vairāk portretu."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp