Vai Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināli var būt ar intrigu? Nu ko jūs! Ja trijos no tiem trim Latvijas klubiem – "Mogo", "Zemgalei" un "Dinamo" jāsacenšas ar trim Lietuvas komandām… It kā loģiski prasītos, ka šā čempionāta pusfinālā spēlēs tikai Latvijas komandas, bet vismaz divos pāros ir papildu intriga. Proti, pērnā gada čempions "Zemgale" paralēli centīsies saglabāt prestižu Somijas otrajā līgā, bet HS "Rīga" arīdzan ir paralēlais mērķis – iekļūt Igaunijas čempionāta "play-off". 3:1 uzvara pār Igaunijas turnīra pārliecinošo līderi "Kurbadu" ir vairojuši spēkus un ambīcijas Latvijas U-18 izlases bāzes klubā.

"Mogo" un "7Bet-Punks". Spēles 1., 3., 5. un, ja vajadzēs, – 7. un 9. martā. Sērijā "Mogo" jāuzvar visās trijās spēlēs.

Ģirta Ankipāna trenētais "Mogo" savā hallē bija uzvarējis visas 15 spēles, bet sestdien ar 1:3 zaudēja "Zemgalei". Ja nebūtu šā pēdējā klupiena, turklāt jelgavnieki nebija labākajā sastāvā, tad droši varētu teikt, ka "Mogo" izdevies regulārais čempionāts. Visvairāk gūto vārtu (227), ļoti laba gūto un zaudēto vārtu starpība (+173), četri turnīra rezultatīvākie uzbrucēji ir no "Mogo" – Kārlis Ozoliņš, Rūdolfs Maslovskis, Artūrs Ozoliņš un Elviss Želubovskis. Kādas gan čempionāta astotajam klubam "7Bet-Punks" var būt izredzes pret tādu monstru kā "Mogo"? Jābūt 3-0.

"Zemgale" un "Airwell Energija". Spēles 2., 4., 6. un, ja vajadzēs – 8. un 10. martā. Sērijā uzvarēs "Zemgale", bet 3-0 nevajadzētu būt.

Ja "Zemgale" spēlētu tikai Latvijā...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp