Eiberharda kungs portālu TVNET uzrunāja pats, vēloties dalīties savā redzējumā par dažādiem notikumiem teju aizvadītajā mēnesī. Par sevi runājot, sirmgalvis ir atturīgs un norāda, ka vislabāk viņu raksturojot apzīmējums "atturīgs novērotājs". Tomēr izrādās, ka atsevišķos gadījumos viņš atrodas diezgan tuvu dažādu spilgtu sabiedrības pārstāvju prātiem un domām, izmantojot rakstniecībā arvien retāk izmantoto feļetona žanru. Vismaz tā uzskata viņš pats. Turpinājumā piedāvājam iepazīties ar pārspriedumiem, kurus Eiberharda kungs laipni piedāvājis patapināt arī TVNET lasītājiem, jo tieši tur viņš katru dienu smeļas jaunas uzziņas savas daiļrades kuplināšanai. 

Nojauta par to Vimbu tramdījusi ne pirmo nedēļu vien. “Kaut kad drīz jābūt izsludinātam konkursam,” viņš, sēžot savā kabinetā un, pa logu vērojot tukšu tenisa laukumu, domā. Pārlapo kalendāru, arī viedtālrunī paskatās. Tur arī kalendārs ietaisīts, bet ej nu paļaujies, ka gudrā ierīce pati parādīs, kad konkurss gaidāms.

Ne viņš viens tāds, arī Dana Bjorka gaidījusi līdzīgu paziņojumu. Viņai gan cits teātris jāvada, bet tur tāpat – konkurss. Jo valsts kapitālsabiedrība, bez konkursa nekādi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp