Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ekskluzīvi ⟩ Atklāta intervija ar erotisko masāžu lietpratēju no Rīgas. Kā tas viss patiesībā notiek?

Foto: Shutterstock, TVNET kolāža
Gerda Pulkstene
, TVNET Egoiste redaktore
CopyLinkedIn Draugiem X

Ka tik neierodos par agru... Vai man mugurā ir īstā apakšveļa? Bāc, kāpēc es to vispār daru? Hmm, izdzert fiksi mazo šampīti noskaņai vai labāk tomēr ne? Ja nu mani kāds tur atpazīst? Vai viņš man patiks? Kā viņš ar mani runās? Ja nu viņš man uzmāksies? Cik tas izmaksās? Varbūt tomēr vajadzēja ieraut 50 g drosmei? Ja nu es beigās nesasniegšu orgasmu? Varbūt tomēr neiet? Dāmas, šie jautājumi nudien taps lieki, ja izlasīsi šo atklāto sarunu ar erotisko masāžu masieri Rihardu*. Laiks ielūkoties aiz slēgtām durvīm un uzzināt, ko īsti nozīmē erotiskā masāža - kā tas notiek dzīvē? Kāpēc sievietes to vēlas un ir gatavas par to maksāt?

Nemelošu, lai taptu šis materiāls, nācās papūlēties, jo vīrieši - erotisko masāžu sniedzēji Latvijā, kā izrādās, ir liels, liels retums. Tāpēc ļoti novērtēju Riharda atsaucību, lai varētu lasītājiem pastāstīt vairāk par šo tik maz izzināto tēmu un lauzt stereotipus par profesiju, kas tik daudziem šķiet netīra. "Mans pieskāriens nav neķītrs - tas ir profesionāls," par savu darbu saka Rihards. "Sievietēm patīk nezināmais. Viņas gaida, lai es eksperimentēju, un viņas sajūt, kuras vietas, punkti ir vistīkamākie viņām personīgi seksuālā ziņā. Viņas pie manis iepazīst sevi!"

Kā tas sākās - kur dzima ideja par erotiskajām masāžām?

Erotiskās masāžas sākumā es iepazinu kopā ar savu partneri. Tas bija process starp mums diviem. Bet tad kāda no manām klientēm, kurai es veicu klasisko masāžu, deva signālus, ka vēlas ko vairāk. Tobrīd es attiecībās nebiju un ļāvos tam, kas sāka notikt. Un tas viss tā viegli "panesās".

Ko tu tajā brīdī izjuti, kad saprati, ka kliente vedina uz pikantākām darbībām?

Sākotnēji bija bailīgi, protams, bet, kad pamēģināju, sapratu, ka tas ir ļoti interesanti! Aizraujoši bija vērot, kā sieviete gūst baudu tikai no tavām roku kustībām. Tad kliente atgriezās - nāca vēl un vēl. Un tad tas viss kaut kā tā aizgāja... [..]

Vai šīs masāžas vienmēr beidzas ar baudas virsotni - orgasmu?

"Dāma sāk domāt, vai kaimiņi ko nedzird jau" - nē, tas joks! (Smejas.) Bet pārsvarā jā. Protams, ir bijušas situācijas, kad kliente nevar atbrīvoties un baudas virsotni šajā seansā nesasniedzam. Tad ir divas reakcijas - satraukuma smiekli vai viņa godīgi atzīst, ka laikam šajā reizē nevarēs atbrīvoties. Es to lieliski saprotu, ka tas tā var notikt. Īpaši pirmajā reizē. Otrajā, trešajā reizē viņa jau zina, ko te sagaidīt, un nāk drosmīgāka. Mums jau ir kaut kāds kontakts izveidojies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu