"Esmu Robijs fu**ing Viljamss, un es esmu fu**ing lielisks!" - ar šādiem vārdiem 9. martā Arēnā Rīga savu izpārdoto koncertu atklāja britu mūziķis Robijs Viljamss. Taču aiz šķietamās bravūras reiz slēpies pilnībā salauzts cilvēks.

49 gadus vecais mūziķis šogad svin savas godalgotās solo karjeras 25 gadu jubileju, kurai par godu devies jaunā koncertturnejā “XXV”, kopā aizvadot 55 koncertus, tostarp pilnībā izpārdotu koncertu Arēnā Rīga.

Viljamsa vārds komentārus neprasa - albuma “XXV” izdošana pērnā gada septembrī iezīmēja ievērojamu un neapstrīdamu faktu, ka ir pagājuši vairāk nekā 25 gadi, kopš mūziķis no puišu grupas "Take That" sāka savu solo karjeru. Tad neviens - pat viņš - vēl nevarēja iedomāties, ka tā izvērtīsies līdz superzvaigznes statusam.

"Ļaujiet man jūs izklaidēt!" koncerta otrajā dziesmā saka Viljamss. Iepriekšējā viesošanās Rīgā tūres "Let Me Entertain You" ietvaros 2015. gadā patiešām bija varena ballīte, un šķita, ka tā būs arī šoreiz, taču šis koncerts ātri vien iegūst citu nozīmi un kļūst par tādu kā psihoterapijas seansu un restrospekciju uz viņa slavas pīķi un dzīves zemāko punktu. Ir pagājuši astoņi gadi, arī Robijs, šķiet, vokāli vairs nav tik spēcīgs kā toreiz. Pēc trešās dziesmas viņš...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp