Jaunās "Optibet" futbola virslīgas sezonas priekšvakarā TVNET apvaicāja visus 10 klubu galvenos trenerus, kuriem tika uzdots viens konkrēts jautājums, proti, kura komanda 2023. gada sezonā kļūs par Latvijas čempioni. Izteikts ir viens līderis. 

Sestdien ziemīgos laikapstākļos tiks dots starts jaunajai sezonai. Līdzīgi kā pērn, arī šosezon, visticamāk, turnīra tabulas augšgalā iezīmēsies līderu trijnieks. Varbūt četrinieks.

Iepriekšējās sezonas "Audas" komandas galvenais treneris Tomislavs Stipičs, kurš šosezon vada "Riga FC", ilgi stīvējās un nevēlējās atbildēt uz jautājumu korekti, sākotnēji par titula galveno pretendenti minot komandu, kas iepriekšējā sezonā zaudēja vietu virslīgā, bet pēc Jūrmalas "Spartaka" dalības atsaukuma saglabāja vietu spēcīgāko sabiedrībā. Beigu beigās Stipičs atbildēja, kā patiesībā domā.

Ekstravagantais Gruzijas speciālists Tamazs Pertija nebūs viņš pats, ja kaut kādā veidā neizcelsies. Savu atbildi viņš iesniedza; lai arī visa cieņa pret šo komandu, man ir pamats aizdomām, ka tas ir joks. Var jau būt, ka viņam piemīt Nostradama spējas, bet stipri šaubos par Pertijas godaprātu. Šajā jautājumā.

Ļoti patika "Audas" jaunā galvenā trenera Simo Valakari pieeja...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp